Publicitat
Publicitat

SEGONA DIVISIÓ A

Delgado haurà de declarar el proper dia 3 de gener davant de l'Audiència NacionaL

Delgado parla vuit mesos després de desaparèixer i diu que no és el màxim accionista del Girona

Un dels homes forts del Girona FC, imputat per frau fiscal, ha declarat avui davant de l'Audiència Nacional mesos després de desaparèixer del mapa, explicant la seva relació amb el club.

Josep Delgado, en busca i captura per un delicte de frau tributari a Polònia, s'ha personat aquest divendres a l'Audiència Nacional per demostrar que no està fugit, tal i com s'havia dit, i s'ha posat en mans de la justícia espanyola. Delgado ha subratllat que no té cap relació amb el club i destaca que no ha mantingut reunions amb cap dels seus responsables. L'imputat ha reiterat que no ha estat fugint sinó que ha estat fora d'Europa per "negocis i vacances" des que es va conèixer la seva imputació per frau, ara fa vuit mesos. Delgado ha assegurat que el primer que ha fet en arribar a Girona és anar a veure les seves filles i la seva família.

En la seva aparició, en què ha estat acompanyat pels seus advocats, Delgado ha assegurat no ser el màxim accionista del club gironí i ha indicat que està condició recau "sobre una empresa-Unió Esportiva Girona-amb domicili en aquesta ciutat". No obstant això ha assegurat desconèixer "qui forma l'accionariat de la mateixa".

El seu lletrat Carles Monguilod ha reconegut que "el senyor Josep Delgado té una causa oberta a Polònia que s'està solucionant", i que ara ha tornat a Espanya. "No he estat amagat, sinó treballant en altres països on tinc negocis".

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT