HANDBOL
Esports 04/09/2019

El Barça guanya la Supercopa espanyola d'handbol per vuitena vegada consecutiva

L'equip de Xavi Pascual s'ha imposat a la pista del Liberbank Conca (22-33)

El Barça guanya la Supercopa espanyola d'handbol  per vuitena vegada consecutiva

BarcelonaEl Barça ha guanyat per vuitena vegada consecutiva la Supercopa d’Espanya d’handbol a l'imposar-se al Liberbank Conca per 22-33. L’equip blaugrana, que ja guanyava per 11-15 al descans, ha aconseguit la Supercopa per 22a vegada, amb la qual cosa ha sumat el segon trofeu d'aquesta temporada, ja que fa pocs dies va guanyar el Superglobe a l’Aràbia Saudita.

Lidio Jiménez, tècnic del Liberbank, havia dit el dia abans de la final que el seu gran objectiu era ser competitiu i posar-ho difícil al Barça, el gran favorit. A la primera part ha estat a punt d'aconseguir-ho, fent el primer gol del partit i mantenint-se a prop en els primers minuts (7-8). Les dues exclusions que han rebut els locals els han passat factura i, tot i les intervencions del porter Leo Maciel, en el minut 23 el Barça ja manava 9-13. Els locals s'han acostat fins al 11-13, però un nou parcial català de 0-3 ha deixat el resultat al descans en 11-16.

A la segona part, el Liberbank Conca ha aguantat durant 18 minuts el pols amb els de Xavi Pascual, mantenint el desavantatge de cinc gols, 20-25, però en els últims minuts el Barça ha aprofitat el cansament local per sentenciar amb un parcial de 2-8.