LLIGA DE CAMPIONS
Esports 01/04/2013

Zlatan Ibrahimovic: "Probablement, el Barça és el millor equip de la història"

El davanter suec ha deixat clar que "no canviaria res" del que va fer al club català i lloa Messi

Toni Padilla
2 min

París (enviat especial)Ibrahimovic, que inicialment no podia jugar el partit per sanció, ha parlat en roda de premsa al Parc dels Prínceps i ha afirmat: "Estic content per poder jugar. Tothom vol jugar aquests partits. Respecto la decisió de l'àrbitre quan m'expulsa a Mestalla, malgrat que durant el partit es van viure entrades més dures. Estic content per poder jugar aquest partit". Preguntat sobre si el partit contra el Milan és un model per al PSG, el suec ha dit que "tàcticament el Milan va jugar un gran partit, però cada partit és diferent".

Messi i la Pilota d'Or

El davanter suec ha admès que "el Barça segurament ara és el millor equip del món i, probablement, és el millor de la història. Tenim clar com juguen, volen la pilota, ens tocarà intentar molestar el Barça i lluitar per la pilota, ja que juguem a casa". Preguntat sobre Messi, Ibrahimovic ha deixat clar que "esclar que és el millor del món. El millor de la història? Un cop ell es retiri ho podrem debatre. Però ara és el mateix, guanya tots els premis, trenca els rècords... a la Pilota d'Or li haurien de posar el seu nom, la guanya sempre".

Ibrahimovic creu que "no sóc el número 1 al PSG. Si marco gols és per la feina dels meus companys. No vull ser el número 1. Vull que l'equip sigui el número 1". Ibrahimovic, preguntat sobre Beckham, ha contestat que "és la cinquena pregunta sobre Beckham en poques setmanes. Sempre el mateix i sempre contesto el mateix: és un jugador fantàstic, un guanyador nat. És un home amb experiència, amb talent. No tothom ha fet les coses que ha fet Beckham". Preguntat sobre qui hauria de xutar les faltes, Ibrahimovic ha fet broma dient que "les haurà de tirar qui sigui, ja que tots volem fer-ho. L'altre dia volia fer-ho l'Alex i va fallar. I jo també vaig demanar tirar-ne una i va anar fora del camp...".

Recordant el seu pas pel Barça, Ibrahimovic ha dit que "no canviaria res, faria les coses igual que llavors".

stats