BÀSQUET

Jaka Lakovic anuncia la seva retirada

El base eslovè posa punt i final a la seva carrera després de jugar la última temporada al filial del Barça

El base eslovè Jaka Lakovic, que va defensar els colors del primer equip del Barça durant cinc temporades (2006 a 2011) i que en l'últim curs ha jugat al filial blaugrana, ha posat punt i final a la seva carrera professional a l'edat de 38 anys. Així ho ha anunciat en una carta de comiat que el club ha publicat a la seva pàgina web, en la qual dóna els detalls pels quals ha pres la decisió de deixar la pràctica del bàsquet. "Escric aquestes línies per explicar que, després d'una profunda reflexió, ha arribat el moment d'acabar una etapa meravellosa de la meva vida, que m'ho ha donat pràcticament tot", ha explicat l'eslovè en la seva missiva.

Lakovic també ha agraït a tots els equips en els quals ha jugat, que a part del Barça destaquen el Panathinaikos i el Galatasaray: "He tingut l'honor de jugar per a grans clubs i col·lectius, amb els quals m'he identificat al màxim i sempre m'he mostrat igual de compromès, lleial i orgullós dels colors que he defensat", ha recordat.

Sobre el seu futur, Lakovic ha deixat entreveure que li agradaria seguir lligat al bàsquet com a tècnic. "Ara ha arribat el moment de compartir i transferir el meu saber i experiència a les generacions que vénen, que continuaran guanyant per a tots nosaltres", ha afegit.

El llegat blaugrana de l'eslovè

Jaka Lakovic va jugar a les files del Barcelona entre 2006 i 2011 i va tornar a fitxar pel club blaugrana en la temporada 2015-16 per aportar els seus coneixements al filial, un equip format per jugadors joves que jugaven a la LEB Or. En el seu palmarès amb el Barça destaca, entre altres títols, l' Eurolliga guanyada a París (2010) o dues Lligues ACB.

Més continguts de