Publicitat
Publicitat

NATACIÓ

Jèssica Vall i Mireia Belmonte tanquen el Campionat amb més ors

Ahir es va acabar el Campionat d’Espanya d’hivern absolut en piscina curta que s’ha estat disputant a la piscina de Can Llong de Sabadell, amb una última jornada sense cap marca brillant, però amb més victòries de Mireia Belmonte i Jèssica Vall, protagonistes dels últimes dies.

Al matí, la nedadora del CN Sant Andreu, que dissabte va igualar el rècord d’Espanya en els 200 metres braça, va penjar-se un nou or en els 100 braça i, a última hora de la tarda, va tancar amb l’or als relleus d’estils un campionat en què s’ha imposat en set proves. També a la tarda, i en menys d’una hora, Belmonte va exhibir la seva superioritat en imposar-se en els 200 metres estils i en els 800 lliures. La jove Àfrica Zamorano, de 16 anys, també va destacar i segueix amb la seva il·lusionant progressió, amb diverses millors marques personals, com la dels 100 metres esquena.

En nois, el nedador del CN Sabadell Marc Sánchez es va penjar l’or en els 800 metres lliures i es va consolidar com el millor en la llarga distància en piscina, després de fer el rècord del campionat divendres en els 1.500 metres.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT