FUTBOL

LaLiga Genuine arriba a Tarragona

La competició, que aplega 18 equips de tot l'Estat, celebra la primera edició aquesta temporada

La segona fase de LaLiga Genuine arriba aquest cap de setmana a Tarragona i Salou. Divendres, a les 20 hores, es farà la cerimònia d'inauguració al Nou Estadi, mentre que la competició es disputarà dissabte i diumenge al Complex Esportiu Futbol Salou. 

Aquesta temporada se celebra la primera edició d'una competició que va néixer precisament d'una iniciativa del Nàstic de Tarragona. L'entitat grana ja comptava amb un equip a la Champions Genuine, on també participaven clubs com l'Ajax, el Tottenham i el València, entre d'altres. Però la implicació dels tarragonins en aquest projecte d'integració amb nois i noies amb discapacitat va anar més enllà i van presentar aquesta iniciativa a la Lliga de Futbol Professional, on va ser rebuda amb els braços oberts.

En aquest mateix sentit, l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha assegurat que "la creació del Nàstic Genuine és una de les grans alegries de la història del club" més enllà dels èxits o les gestes esportives. El president del club, per la seva banda, ha fet una crida als ciutadans perquè vagin a veure els partits i a donar suport a tots els equips de la lliga.

Després de l'èxit de la primera fase disputada a l'octubre a Vila-real, el Complex Esportiu Futbol Salou serà l'escenari del segon capítol d'aquesta competició, que aplega 18 equips de tot l'Estat. A més del Nàstic, la representació catalana a LaLiga Genuine es completa amb el Reus, l'Espanyol i el Girona.