Publicitat
Publicitat

L'atletisme agafa el relleu de la natació a Londres

Durant els pròxims deu dies l'estadi olímpic de Stratford, on es disputaran les proves d'atletisme, agafa el relleu de l'Aquatics Centre de Londres i es convertirà en el gran centre d'atenció dels Jocs Olímpics. La kenyana Vivian Cheruiyot, una atleta de tan sols 1,53 metres d'estatura i 39 quilos de pes, i el polonès Tomasz Majewski, un llançador de 2,04 metres i 132 quilos, són dos dels esportistes que aspiren a penjar-se avui les primeres medalles d'or en la competició olímpica d'atletisme. En total, els esportistes competiran per 51 títols en joc.

Les dues úniques finals previstes per avui són els 10.000 metres femenins (21.25 hores) i la competició masculina de llançament de pes. Fora d'aquestes dues proves, la primera jornada d'atletisme posarà en pista els corredors de 1.500 metres, els velocistes de 100 i 400 metres, els especialistes de 400 metres tanques i els atletes de 3.000 metres obstacles.

A l'interior de l'anella de l'estadi olímpic de Londres, d'on ja es va moure el peveter olímpic, hi haurà rondes de qualificació de salt de longitud, llançament de pes, martell i disc, triple salt i les quatre primeres proves de l'heptatló.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT