ESPANYOL
Esports 15/03/2013

Longo, Baena i Cristian Gómez tornen a la convocatòria de l'Espanyol

Christian Alfonso i Tejera són baixa per decisió tècnica per jugar al camp del Màlaga

Efe
1 min

BarcelonaL'entrenador de l'Espanyol Javier Aguirre ha comunicat la llista de convocats per al partit d'aquest diumenge contra el Màlaga a la Rosaleda, en la qual destaquen les absències per decisió tècnica dels migcampistes Christian Alfonso i Sergio Tejera. El tècnic mexicà tampoc pot comptar per a aquesta trobada amb l'extrem portuguès Simao Sabrosa ni amb el lateral dret Javi López. Tots dos estan sancionats per acumulació de cartolines grogues. En el cas del portuguès, ha aprofitat l'absència per fer-se una cirurgia ambulatòria al polze de la mà dreta.

Les novetats, d'altra banda, són el davanter italià Samuele Longo, el migcampista Cristian Gómez i el migcampista Raúl Baena. Els dos primers tornen a la convocatòria després de ser baixa per decisió tècnica en l'anterior llista, mentre que l'andalús s'ha recuperat d'una lumbàlgia que arrossegava des de fa més d'un mes.

La convocatòria, de 18 de futbolistes, la completen Cristian Álvarez, Felip Mattioni, Raúl Rodríguez, Víctor Sánchez, Forlín, Stuani, Sergio García, Joan Verdú, Kiko Casilla, Héctor Moreno, Martin Petrov, Joan Capdevila, Diego Colotto, Wakaso, Longo , Cristian Gómez, Baena i Víctor Álvarez.

La plantilla viatjarà dissabte al matí a Màlaga i s'entrenarà en terres andaluses. L'entrenador Javier Aguirre modificarà la seva rutina i farà la roda de premsa després d'aquesta sessió. La combinació de vols feia impossible que l'expedició blanc-i-blava viatgés el dia abans del partit, com és habitual.

stats