Luis Enrique: "L'equip està fresc, espero celebrar títols aquest any"

El tècnic asturià ha tret ferro al polèmic vídeo de Dani Alves, en assegurar que la seva intenció "no era molestar ningú, sinó ajudar des del seu punt de vista"

"Intentem ser optimistes, encara ens trobem en una gran situació per guanyar títols", ha assegurat aquest dissabte en la roda de premsa prèvia al partit contra el València el tècnic del Barça Luis Enrique. L'asturià s'ha mostrat tranquil tot i la mala dinàmica de resultats que ha acumulat en les últimes setmanes l'equip blaugrana. "Per nosaltres, el partit del València és una oportunitat per capgirar la situació i seguir sent líders", ha assegurat. 

El tècnic ha volgut transmetre un missatge de calma, i ha defensat que el seu equip no està tant malament. " És un repte important centrar-nos a aconseguir el doblet. L'equip l'he vist bé, animat. Molts pocs equips han aconseguit guanyar dos anys seguits el doblet, és un repte difícil". Sobre l'aspecte físic, ha defensat que veu "més fresc que l'any passat" el seu equip.

L'asturià també ha assegurat que ha revisat "profundament" la derrota contra l'Atlètic, de la qual ha detectat " infinitat d'errors que van afectar l'equip". "Veurem la resposta de l'equip, ara necessitem l'ajuda de l'afició, que és intel·ligent", ha apuntat, i ha adreçat un missatge cap als seguidors blaugranes que aquest diumenge acudeixin al Camp Nou. 

"És una temporada molt llarga. Des del principi hem dit que érem favorits en totes les competicions", ha afegit l'asturià, que ha refusat canviar la seva situació per la de qualsevol altre equip a la Lliga. "Volem revertir una situació que no ens agrada. He vist molta desil·lusió després del partit contra l'Atlètic, dels jugadors especialment. L'objectiu era únic, però cal saber aixecar-se i saber el que queda", ha remarcat sobre l'estat anímic dels seus homes. 

L'asturià també ha reconegut que té preferències sobre els equips que queden vius a la Champions, però no ha volgut detallar quin dels candidats prefereix que la guanyi. "Us ho imagineu tots", s'ha limitat a dir. 

Alves no volia molestar

Luis Enrique també s'ha referit al vídeo penjat per Dani Alves a les xarxes socials després de la derrota contra l'Atlètic. "La seva intenció no era molestar ningú. El seu objectiu era positiu per a l'equip. Una altra cosa és l'opinió que en tingui la gent".