SELECCIONS

Luis Enrique: "Sergio Ramos és un escollit"

L'andalús afirma que la premsa l'ha volgut enfrontar amb Luis Enrique

Luis Enrique debutarà com a seleccionador espanyol a Wembley, en el primer partit d'Espanya a la Lliga de Nacions. El partit contra Anglaterra a Wembley (20.45 h, La 1) servirà per veure com s'adapten els jugadors a les idees del tècnic asturià, que no ha volgut explicar quin equip jugarà, ja que "al rival no li vull donar ni aigua, cap pista".

Luis Enrique, però, ha explicat que ha decidit l'equip i que no ha dubtat a l'hora d'escollir el porter, tot i que no ha dit qui serà, després de les crítiques rebudes per David de Gea a l'últim mundial.

El seleccionador ha dit: "Aquesta ha estat una setmana espectacular, no m'ho podia esperar. No tinc dubtes de l'onze de demà, però sí que m'han sorprès coses que he vist, en positiu. No recordo una setmana com a entrenador en la qual hagi vist tanta actitud. Jugarem l'atac, volem tenir la pilota".

Ramos: "La premsa m'ha volgut enfrontar amb Luis Enrique".

Luis Enrique ha defensat Sergio Ramos: "Quan el veus competir saps que és un escollit. Ja ho sabia. És un gran líder en qualsevol situació, una persona que arrossega dins i fora. N'estic encantat i espero que estigui molt de temps amb nosaltres".

El capità del Madrid, per la seva part, ha explicat: "No ens coneixíem personalment més enllà d'algun partit. La primera experiència ha sigut positiva, al marge de les especulacions que han pogut existir. Tenim caràcter i per sobre de qualsevol cosa ens uneix l'objectiu de liderar aquesta selecció i de portar aquesta selecció al més alt com més aviat millor. Certa part de la premsa ens ha intentat enfrontar, ja que som dues persones amb molt de caràcter, però el mateix objectiu".

A la pregunta que li ha fet la premsa anglesa sobre la lesió de Salah a l'última final de la Champions, Ramos ha dit: "Mai he intentat fer mal a cap company de professió".