Esports 09/12/2017

El Madrid deixa en ridícul el Sevilla (5-0)

Els blancs anoten els cinc gols a la primera part contra un rival desaparegut en defensa

M.m.
Cristiano ha fet el tercer gol del Madrid-Sevilla de penal

BarcelonaLa visita del Sevilla al Santiago Bernabéu era, en teoria, un examen difícil per al Reial Madrid. Només en teoria. A la pràctica s'ha convertit en una golejada espatarrant (5-0) contra un rival que ha desaparegut en defensa a la primera part. Cinc gols dels blancs, que haurien pogut ser més, a un equip totalment desdibuixat i desbordat pels atacs verticals dels futbolistes que entrena Zinedine Zidane.

Tot i que el Madrid tenia una alineació de circumstàncies, especialment en defensa, s'ha trobat amb un Sevilla que amb prou feines ha arribat a la porteria de Keylor Navas. Atacs tímids i poques rematades. Potser perquè els andalusos tenien una fuga d'aigua incontrolable en defensa. Al final han caigut cinc gols, els mateixos que ha exhibit Cristiano Ronaldo abans de l'inici del partit.

Cristiano Ronaldo ha ofert les cinc pilotes d'Or als aficionats del Santiago Bernabéu abans del Madrid-Sevilla

Només de començar, el Sevilla ha regalat el primer gol amb un mal refús a la sortida d'un córner, que ha anotat un oportunista Nacho. Era el minut 3.

Després de l'ensurt inicial, semblava que els andalusos agafaven el pols del partit i començaven a atacar amb criteri, però en cap cas han estat perillosos. I així ha arribat el minut 23, el de l'inici d'un vendaval ofensiu imparable. Cristiano ha aprofitat una bona passada a l'espai de Marco Asensio i ha batut Sergio Rico. Després, un penal innocent de Navas l'ha transformat el mateix Cristiano. I abans del descans, Toni Kroos i Achraf Hakimi han completat la maneta.

La segona part ja no ha tingut més història entre un Madrid que ha controlat la situació i un Sevilla que ha buscat el gol de l'honor amb timidesa.

En definitiva, un marcador que acosta el Madrid a cinc punts del Barça a l'espera del partit dels blaugranes d'aquest diumenge a Vila-real.