FUTBOL
Esports 03/03/2018

El Madrid no falla contra un Getafe amb 10 homes (3-1)

Dos gols de Cristiano i un de Bale superen un rival que es queda sense Ramy, expulsat al 47

M.m.
Nacho Fernández va cometre penal sobre Jorge Molina en el Reial Madrid - Getafe

BarcelonaEl Reial Madrid no ha fallat en el derbi madrileny contra el Getafe (3-1) en un partit que se li ha posat molt de cara gràcies a dos gols a la primera meitat i a l'expulsió de Remy per doble groga al minut 47.

Els blancs s'han avançat amb una diana de Gareth Bale (min 24) i han deixat el partit gairebé sentenciat amb un gol de Cristiano Ronaldo just abans del descans (min 44). A la represa s'han acumulat els problemes per al Getafe, que ha perdut Remy per doble groga (min 47).

Tot i així, el Getafe ha estat protagonista i ha buscat amb insistència la porteria de Keylor Navas. Finalment han pogut retallar distàncies amb un penal de Nacho sobre Jorge Molina que ha transformat Portillo (min 65). Tanmateix, Cristiano, a qui pocs minuts abans havien anul·lat un gol, ha fet el 3-1 definitiu amb un cop de cap (min 78).

L'equip de Zidane ha fet els deures i ja es pot centrar en la Champions, que jugarà dimarts contra el PSG amb un 3-1 d'avantatge del partit d'anada. Un partit en què podrà ser-hi Marcelo, que ja s'ha recuperat de la lesió i ha tingut minuts contra el Getafe.