PREMIER LEAGUE
Esports 29/11/2014

Tercer triomf consecutiu del Manchester United i empat del Chelsea

L'Arsenal i el Liverpool han guanyat acostant-se a les posicions de Champions League

BarcelonaEl Manchester United de Louis Van Gaal ha sumat el tercer triomf consecutiu i ja ocupa la quarta posició de la lliga anglesa. L'United ha perdut per lesió Di Maria, però ha recuperat el colombià Falcao. Smalling ha fet el primer gol als 16 minuts, Rooney ha fet el 2-0 contra el Hull i Van Persie ha tancat la festa local als 66 minuts.

L'Arsenal ha trencat la seva mala ratxa de resultats imposant-se per 0-1 al camp del West Bromwich amb un gol de Wellbeck (0-1) i ocupa la sisena posició per davant del Liverpool, un altre dels equips necessitats de punts. Johnson, als 85 minuts, ha fet l'únic gol del partit contra l'Stoke City de Bojan. El davanter ha jugat els 90 minuts i Muniesa ha estat suplent. El West Ham és cinquè gràcies al seu triomf contra el Newcastle (1-0).

Empat del Chelsea de Mourinho

El Manchester City juga al camp del sorprenent segon classificat, el Southampton de Koeman, amb l'objectiu de superar-lo a la classificació. També demà juga l'Everton de Robert Martínez contra el Tottenham, rival directe per ser a Europa.

El líder, el Chelsea, no ha pogut endur-se els tres punts del camp del Sunderland (0-0) malgrat dominar durant bona part del partit. Aquest és tot just el tercer empat en 13 jornades d'un equip que encara no ha perdut i li treu 7 punts al segon classificat.