Marotta confirma que dilluns presentaran Dani Alves i que el Madrid recomprarà Morata

El director general del Juventus ha assegurat que el Barça va tancar les portes a la sortida de Mascherano

Dani Alves serà, a partir de dilluns vinent, jugador del Juventus a tots els efectes. Ho serà, això si, si passa corectament les corresponents proves mèdiques. Així ho ha confirmat el director general del club transalpí, Beppe Marotta, que ha avançat diverses novetats respecte al mercat de fitxatges del club turinès. 

D'entrada, ha anticipat que Alves passarà reconeixement mèdic amb ells dilluns. "És una bona incorporació que ens reforçarà, com la de Pjanic", ha comentat sobre les dues incorporacions que porta en aquest estiu el club italià, que també ha signat al jugador bosni del Roma Miralem Pjanic. 

Marotta també ha parlat de Mascherano, una operació que, malgrat l'interès existent del Juventus, no ha acabat fructificant. "Mascherano està tancat per part del Barça", ha assegurat. Tant l'argentí com el portuguès del València André Gomes els ha qualificat, de moment, d'"utopies". 

Morata torna al Madrid

Un que deixarà el club de Torí és el davanter Álvaro Morata, que tornarà al Reial Madrid. Marotta ha confirmat que el club blanc exercirà la clàusula de recompra de 32 milions d'euros, ja que així ho ha comunicat al Juventus, i que en els propers dies es farà oficial. El Madrid, però, encara no té clar si quedar-se'l o vendre'l. 

També ha parlat sobre Pogba, objectiu de Barça i Madrid. "Per ell no hi ha ofertes concretes ni volem asseure'ns a negociar. Per guanyar hem de tenir tota la força necessària per mantenir els campions", ha comentat.