FUTBOL
Esports 23/10/2012

Messi, Xavi i Iniesta, finalistes del premi 'World Soccer'

Leo Messi, Andrés Iniesta i Xavi Hernández, així com Cristiano Ronaldo i Radamel Falcao figuren entre els candidats a millor jugador de l'any dels premis de la revista 'World Soccer'

Efe
1 min

BarcelonaMessi podria aconseguir el seu segon premi de la revista 'World Soccer' de forma consecutiva i el tercer en la seva carrera, després de guanyar també el 2009. De fer-ho igualaria el brasiler Ronaldo, que ho va aconseguir el 1996, 1997 i 2002. El francès Michel Platini (1984 i 1985), actual president de la UEFA, els holandesos Ruud Gullit (1987 i 1989) i Marco Van Basten (1988 i 1992) i el brasiler Ronaldinho (2004 i 2005) l'han guanyat dos cops. El primer guardonat va ser l'italià Paolo Rossi, el 1982.

Al marge de Messi, Iniesta, Xavi, Cristiano Ronaldo i Falcao, els altres aspirants són els ivorians Didier Drogba i Yaya Toure, el belga Eden Hazard, el brasiler Neymar i l'italià Andrea Pirlo.

En l'apartat d'entrenadors es troba Vicente del Bosque, tècnic de la selecció espanyola, els argentins Diego Pablo Simeone (Atlètic de Madrid) i Marcelo Bielsa (Athletic), el portuguès Jose Mourinho (Reial Madrid), l'italià Roberto Di Matteo (Chelsea ), Rene Girard (Montpeller), Jrugen Klopp (Borussia Dortmund), el francès Herve Renard (Zàmbia), Luis Tena (selecció olímpica Mèxic) i Tite (Corinthians).

I en el capítol d'equips, els aspirants són la selecció espanyola, l'Atlètic de Madrid, el Chelsea, el Borussia Dortmund, el Corinthians, el Juventus, la selecció olímpica de Mèxic, el Montpeller, l'Universidad de Xile i la selecció de Zàmbia.

stats