Mor el periodista Enric Bañeres als 72 anys

Va ser cap d'esports de 'La Vanguardia' i va escriure en mitjans com 'Mundo Deportivo'

Aquest dimarts ha mort el periodista Enric Bañeres als 72 anys. Un dels referents del periodisme esportiu català, ha mort després de 47 anys de trajectòria a causa d'un infart que va patir dimecres passat mentre se sotmetia a una revisió mèdica rutinària. Actualment era professor de postgrau en Periodisme Esportiu en la Universitat Internacional de Catalunya. 

Bañeres va ser durant 14 anys cap d'esports de 'La Vanguardia' i col·laborador de 'Mundo Deportivo' entre 1995 i 2015, quan hi va escriure el seu darrer article. També va col·laborar en altres mitjans com la 'SER'. Nascut a Almenar (Lleida) el 1944, va estudiar a l'Escola de Periodisme i, en acabar, va treballar al 'Diari de Lleida'. Posteriorment va formar part de la redacció de la revista satírica 'Barrabás' i de 'El Papus', els seus inicis periodístics. 

Professionalment va seguir durant molts l'actualitat del Barça. També ha escrit diferents llibres  "Las Ligas del Barça" (1998), "Dichoso Barça" (2000), "Estimada Basilea", "Qué Sabrá Usted de Fútbol" i "Los Mur, Masajistas del Barça" (2008).

Etiquetes

Més continguts de