Esports 17/04/2015

El MoraBanc Andorra s'acosta a la permanència després d'un ajustat triomf contra l'Estudiantes

Els 21 punts de Nathan Jawai, claus en el sofert triomf de l'equip local

Jawai (Morabanc Andorra) en acció contra Estudiantes

AndorraMoraBanc Andorra ha aconseguit la desena victòria de la temporada en un partit de final ajustat davant el Movistar Estudiants (81-76) que deixa als del Principat amb dos partits de marge respecte de la zona de descens.

Ha començat millor l'equip local, després de superar uns primers minuts de desencert. La defensa local ha complicat molt les coses a un Estudiantes que no trobava posicions de tir en el perímetre i al qual li ha costat tancar el rebot. Però les coses s'han igualat en l'inici del segon acte, amb pèrdues dels locals i l'aparició de Nacho Martín (22 a 25). L'Andorra ha reaccionat immediatament per marxar al descans amb tres punts de renda (37-34).

Després del descans el marcador ha seguit sense molts punts. Jawai es convertia en la millor arma de l'Andorra, que ha millorat en els triples. Al final del tercer quart, quatre punts d'avantatge per a Andorra en un partit que s'ha decidit en els darrers minuts amb un triple de Stojanovski (78-73) i la feina incansable de Jawai (21 punts).

81 - Andorra (20+17+21+23): Schreiner (10), Navarro (13), Betinho (3), Bogdanovic (3), Jawai (21) -inicial- Bogris (6), Stojanovski (15), Sada (8), Green (2).

76 - Estudiantes (12+22+20+22): Van Lacke (7), Fernández (18), Rabaseda (10), Bircevic (0), Slokar (0) -inicial- Simpson (13), Aradori (8), Martín (16), Creus (4).

Àrbitres: Martín Bertran, Redondo i Sánchez Mohedas. Eliminats: Rabaseda