TENIS
Esports 04/12/2012

Rafa Nadal: "És molt improbable que pugui arribar a l'Open d'Austràlia i guanyar. No hi ha miracles"

El jugador de Manacor confia poder jugar de nou al seu millor nivell el proper febrer

Efe
1 min
Rafa Nadal, durant el partit contra Rosol a Wimbledon

BarcelonaEl tennista mallorquí Rafa Nadal, en ple procés de recuperació de la seva lesió de genoll, reconeix que no confia a estar en plenes condicions físiques per a l'Open d'Austràlia, que es disputarà el proper gener, i que treballa amb l'objectiu d'estar a Abu Dhabi, al febrer. En declaracions a Onda Cero, Nadal ha afirmat que "és molt improbable que pugui arribar a l'Open d'Austràlia i guanyar. No hi ha miracles. Si puc tornar a Abu Dhabi, aquí estaré. Estic treballant amb aquest objectiu".

Nadal ha comentat que "l'objectiu principal és recuperar-me com més aviat millor, però sempre tenint en compte que la meva carrera no ha d'acabar ni en un any ni al mig"- El jugador pateix al genoll esquerre la malaltia crònica coneguda com síndrome de Hoffa, una inflamació de la zona de teixit gras que s'estén per sota del tendó rotular.

Sobre la visita que ha rebut dels "vampirs" al seu domicili per un control antidopatge, Rafa Nadal ha afirmat que és el primer que vol "controls antidopatge sense cap dubte. Jo vull estar cent per cent segur que el que està davant meu està igual de net que jo". Ara, Nadal ha afegit que "abans de fer el test has d'aixecar la samarreta, baixar-te els pantalons i fer un volt de 360 graus. A mi, gràcia no em fa".

Nadal també ha parlat de futbol, afirmant que "Mourinho és el culpable de moltes coses bones que han passat aquests darrers dos anys al Madrid i no pot ser que fa tres mesos fos el millor entrenador del món i ara sembla que s'ha d'anar demà ".

stats