SEGONA DIVISIÓ

El Nàstic juga a Còrdova amb el repte de sortir de la zona de descens

Rodri encara no pot disposar dels lesionats Djetei, Dongou, Mesa o Barragán

El Nàstic visita aquest diumenge el Còrdova (20.00 h) amb la moral alta després de derrotar el Granada. Sense temps per a les celebracions, els homes d'Antonio Rodríguez, 'Rodri', volen obtenir a Còrdova la primera victòria del curs fora de casa i encadenar, per primer cop, dos triomfs consecutius que els serveixin per tornar a llocs de permanència.

Rodri podrà comptar amb gairebé tota la plantilla amb l'excepció de les lesions ja sabudes de Mohammed Djetei, Jean Marie Dongou i Bernabé Barragán. A més, Maikel Mesa ha caigut de la llista a última hora. Abraham Minero tornarà a ser, amb tota probabilitat, l'amo del lateral dret i la saga la completaran Bruno Perone i Xavi Molina, en l'eix central, i Javi Jiménez, al lateral esquerre. Ike Uche, amb dos gols en l'últim partit, i Manu Barreiro, titular indiscutible, tornaran a ser els homes més avançats.

L'equilibri de l'equip serà cosa de Jon Gaztañaga, en clar procés d'adaptació i millora, i un Sergio Tejera que no acaba de trobar el seu millor futbol aquesta campanya però que sempre és una garantia sobre del rectangle de joc.

"Vull sumar 10 punts de 15 possibles des que soc entrenador del Nàstic", ha remarcat un Rodri que espera treure el seu equip de la zona de descens tot i tenir un partit menys, el que no es va disputar davant el Barça B l'1 d'octubre i que es jugarà l'1 de novembre.