Esports 31/10/2015

El Nàstic cau contra un Còrdova que se situa líder provisional (2-0)

BarcelonaEl Nàstic de Tarragona ha caigut 2 a 0 al Nuevo Arcángel de Còrdova. Els de Vicente Moreno no han tingut futbol per inquietar un conjunt andalús que se situa líder provisional de Segona, a l'espera del partit de l'Osasuna contra el Girona. El primer gol ha arribat al minut 5, en un servei de banda potent del lituà Stankevicius que han estat incapaços de rebutjar els defenses grana i que ha aprofitat al segon pal Fidel. Després del gol inicial, el conjunt tarragoní ha fet un pas endavant i s'ha aproximat a la porteria de Razak, sense crear perill.

Al minut 37 el romanès Florin Andone ha sentenciat, amb un segon gol que ha deixat sense arguments al Nàstic, que, tot i la derrota, segueix a la part alta de la classificació.