OK LLIGA
Esports 12/02/2014

Un doblet de Sergi Pla tomba el Reus a les Comes (2-1)

En un partit avançat de la dinovena jornada de l’OK Lliga, el Monbus Igualada ha aconseguit la victòria amb una remuntada en els últims minuts

Jordi Graell

IgualadaEn partit avançat de la jornada 19 de l’OK Lliga, el Monbus Igualada ha superat per 2-1 el Reus Deportiu al pavelló de les Comes i entra de ple en la lluita per la Lliga Europea. Tot i que els visitants s’han avançat ben aviat amb un gol de Jordi Adroher, només començar la segona part els igualadins ja han estat a punt d’empatar en una falta directa que Roger Molina ha aturat a Oriol Vives. Ja als últims minuts i en qüestió de pocs segons, Sergi Pla s’ha erigit com a botxí dels reusencs en anotar els dos gols que han permès capgirar el marcador, el segon de falta directa. El Reus, impotent, ha jugat el darrer minut i mig de partit en inferioritat numèrica per una targeta blava a Xavi Costa, ja que en la falta directa derivada d’aquesta acció, Sergi Pla no ha pogut tornar a superar Roger Molina. El mateix Molina ha estat substituït perquè els reusencs disposessin d’un jugador més de pista però el marcador ja no s’ha mogut més.