Esports 30/05/2016

Onzena lliga consecutiva per al CN Atlètic-Barceloneta

Ha remuntat quatre gols contra l’Astralpool CN Sabadell(11-8)

à.g.
Alberto Munárriz va ser el protagonista del tercer partit de la final marcant quatre gols.

BarcelonaEl CN Atlètic-Barceloneta va aconseguir remuntar un desavantatge de quatre gols contra l’Astralpool CN Sabadell (11-8) i es va proclamar campió de la Divisió d’Honor masculina de waterpolo per onzena vegada consecutiva. L’equip entrenat per Chus Martín va patir per evitar el primer títol del seu adversari, que va competir a un gran nivell. Alberto Munárriz va ser el màxim golejador del partit (4).

L’Astralpool CN Sabadell va començar el tercer partit de la final aconseguint un sorprenent avantatge de quatre gols a la piscina de Sant Sebastià. L’equip sabadellenc va marcar cinc gols en un primer quart de gran eficàcia ofensiva (1-5). La reacció local no es va fer esperar i va anar acompanyada d’una evident millora defensiva. Al descans, 3-5.

Quan perdia per quatre gols de diferència (3-7), el CN Atlètic-Barceloneta va reaccionar amb un demolidor parcial de 5-0 que va capgirar el marcador durant un tercer període en què Alberto Munárriz i Albert Español van ser claus (8-7).

Després d’estar un quart i mig sense anotar, l’Astralpool CN Sabadell va empatar el marcador amb un gol de Gonzalo López-Escribano (8-8). Un parcial de 3-0 final contra un rival fos físicament va servir per assegurar el triomf local (11-8). Sense temps per a celebracions, el CN Atlètic-Barceloneta viatjarà avui a Budapest (Hongria), on disputarà la final six europea.