HOQUEI PATINS
Esports 17/10/2012

Oviedo acollirà la fase final de la Copa del Rei d'hoquei sobre patins

No hi haurà equip amfitrió i els vuit primers classificats al final de la primera volta jugaran la fase final

Ara
1 min
El Barça, campió de copa el 2012

BarcelonaOviedo acollirà la Copa del Rei i l'OK Stars d'aquesta campanya. Ambdues cites tindran lloc al Palau d'Esports d'Oviedo, una instal·lació que ja sap el que és acollir una gran cita d'hoquei sobre patins, amb l'últim precedent del Campionat d'Europa que Espanya va guanyar el 2008. L'organització dels dos esdeveniments anirà a càrrec de la Reial Federació Espanyola de Patinatge conjuntament amb la Federació de Patinatge del Principat d'Astúries.

La Copa del Rei mantindrà el mateix format dels últims anys, amb la diferència de l'absència d'un equip amfitrió. Els participants, doncs, seran els vuit primers classificats de l'OK Lliga en finalitzar la primera volta de la competició. La competició tindrà lloc del 28 de febrer al 3 de març. De les darreres 15 edicions, 14 les han guanyat equips catalans.

Per la seva banda, l'OK Stars torna a Astúries després que el 2008 s'hi organitzés el primer 'Partit de les Estrelles', esdeveniment que s'ha consolidat com una de les dates clau del calendari, tant per la seva tasca en la promoció de base com per l'espectacularitat que ofereixen els millors jugadors de l'OK Lliga.

stats