FUTBOL SALA

Paco Sedano renova amb el Barça de futbol sala fins al 2020

El porter blaugrana també s'incorporarà, a partir d'aquest gener, a la plantilla de la Masia 360º

El Barça ha anunciat aquest dimarts la renovació de Paco Sedano fins al 2020 i la seva incorporació, a partir d'aquest gener, a la plantilla de tutors del projecte Masia 360º. El porter, de 38 anys, ha assegurat que la seva intenció és retirar-se al club blaugrana.

Paco Sedano s'ha mostrat molt "il·lusionat" tant per la seva ampliació de contracte de dos anys com a futbolista del primer equip, com per arrencar una nova etapa de la seva vida relacionada amb el club blaugrana i amb l'esport. "Vaig decidir apostar per aquest projecte quan la secció de futbol sala no era el que és ara, i això m'enorgulleix molt", ha afegit el porter madrileny. 

El director d'esports professionals del Barça, Albert Soler, ha explicat que "l'objectiu del club és que els jugadors es formin per quan es retirin" i que Sedano "respon al perfil d'esportistes que el club vol potenciar". Soler també ha assenyalat que la renovació del porter blaugrana és una "doble satisfacció" i que "encara s'ha de definir la tasca de Sedano dins la Masia 360º". 

Més continguts de