PRIMERA DIVISIÓ

Michel, el possible substitut

L'Sporting fa fora Manolo Preciado

Manuel Preciado ha estat destituït com a tècnic de l'Sporting després de la derrota dels asturians a Anoeta.

Preciado ha estat destituït aquest mateix matí. Els mals resultats han acabat amb el seu projecte, que va començar el 2006, aconseguint portar l'Sporting a Primera de nou pel mig. El tècnic càntabre complia la seva sisena temporada a l'Sporting.

Preciado s'ha acomiadat comentant que "lamento si vaig fer alguna cosa malament , seré d'aquest equip tota la meva vida . Seré soci de l'Sporting fins que em mori . Que tots ajudin al club " . El president Vega Arango ha afirmat que "vam prendre la decisió de canviar de tècnic . No m'agrada parlar de destitució , ni de cessament . Per sobre del president i de qualsevol persona hi ha el club . La decisió ha estat meditada amb profunditat . Mai m'hagués agradat prendre aquesta decisió , i menys amb Manolo . L'Sporting està agraït al que ha fet . És el futbol " .

El segon entrenador , Iñaki Tejada , es farà càrrec de l'equip mentre es confirma l'arribada del nou tècnic . L'exentrenador del Getafe , Míchel , és el candidat número 1 a substituir Preciado , tot i que encara no s'han posat en contacte amb ell des de Gijón .