BARÇA
Esports 15/03/2013

Puyol passa per la sala d'operacions per ser sotmès a una artroscòpia

El capità no podrà jugar contra el PSG després de la seva tercera operació al genoll dret

Ara
1 min
Sí: Carles Puyol. No: Uhuru Kenyatta

BarcelonaCarles Puyol no podrà jugar els partits dels quarts de final de la Lliga de Campions ja que ha passat per la sala d'operacions aquest divendres a la Clínica Quirón per ser sotmès a una artroscòpia al genoll dret, segons ha avançat Televisió de Catalunya. El doctor Ramon Cugat s'ha encarregat d'aquesta operació, que servirà per eliminar les molèsties al genoll del capità, que aquest divendres no ha estat convocat pels propers partits de la selecció espanyola.

El Barça ha fet un comunicat a les 23:30 on afirma que "El jugador Carles Puyol ha estat sotmès aquest vespre a una artroscòpia per tal de dur a terme una neteja articular del genoll dret. La intervenció ha anat a càrrec dels doctors Ramon Cugat i Ricard Pruna i el suport d'Egarsat. L'evolució de la recuperació del genoll marcarà els terminis per a la tornada del jugador als terrenys de joc.

Aquest dissabte, al voltant de les 12 hores, els doctors Cugat i Pruna compareixeran a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva per valorar el cas.

stats