Esports 05/04/2015

El Reial Madrid es cruspeix el Granada amb cinc gols de Cristiano (9-1)

El colombià James Rodríguez ha tornat als terrenys de joc oferint una bona actuació

Cristiano, celebrant un dels seus gols contra el Granada

BarcelonaEl Reial Madrid s'ha cruspit el Granada (9-1) al Santiago Bernabéu amb cinc gols de Cristiano, i aixeca el cap després de perdre el clàssic. Amb Varane jugant al lloc de Pepe, i James al mig del camp amb Kroos i Modric, els homes de Carlo Ancelotti han trigat uns minuts a obrir la defensa dels visitants, però un cop Gareth Bale ha fet el primer (min 25), Cristiano Ronaldo ha decidit reclamar protagonisme amb una exhibició ofensiva marcant tres gols en tot just vuit minuts de joc (min 30, 36 i 38). El portuguès ha marcat dos gols més a la segona part i supera Messi a la classificació de màxims golejadors en espera del partit de l'argentí a Vigo. En total, Cristiano ja porta 36 gols.

El Madrid ha millorat en el seu joc, gràcies en part al retorn del colombià James Rodríguez, que ha fet una assistència de gol. El domini ha estat total, i el Granada ha acabat tancat sense esma. Oier tampoc ha estat gaire encertat, especialment en el xut de Cristiano del 4-0. Abans del descans, un xut d'El Arabi ha tocat el travesser de Casillas, però malgrat les reclamacions granadines, la pilota no ha acabat d'entrar.

A la segona part, el Madrid no s'ha aturat i Benzema ho ha aprofitat per fer el cinquè gol (min 51). Pocs minuts després, la defensa del Granada ha tornat a fer aigües i Bale ha regalat a Cristiano el seu quart gol del matí (min 55). Benzema ha fet el 7-0 just després (min 57). Amb aquest gol, Ancelotti ha començat a fer canvis i el partit s'ha calmat una mica. El Granada ha pogut fer el seu gol gràcies a una jugada de Robert (min 74), però Mainz, en pròpia porteria, s'ha fet el 8-1 als 83 minuts. Cristiano ha tancat la festa blanca després de rematar de cap una falta en els darrers minuts, i ha marcat el seu cinquè gol del partit.

Reial Madrid: Casillas, Arbeloa, Varane, Ramos, Marcelo, Kroos (Illarramendi, 56'), James (Jesé, 61'), Modric, Cristiano, Benzema (Chicharito Hernández, 61') i Bale.

Granada: Oier, Mainz, Babin (Murillo, 61'), Juan Carlos, Foulquier, Fran Rico (Pasqual, 56'), Candeias, Iturra, Robert, Rochina (Piti, 53') i El Arabi.

Gols: 1-0 Bale (25'), 2-0 Cristiano (30'), 3-0 Cristiano (36'), 4-0 Cristiano (38'), 5-0 Benzema (52'), 6-0 Cristiano (54'), 7-0 Benzema (56'), 7-1 Robert (74'), 8-1 Mainz en pròpia porteria (83') i 9-1 Cristiano (89').

Àrbitre: Jesús Gil Manzano. Targetes grogues: Piti (64') i Murillo (88').