REIAL MADRID
Esports 24/01/2013

Florentino Pérez: "És fals que els capitans vagin plantejar un ultimàtum a Mourinho"

El president del Madrid ha afirmat en roda de premsa que la reunió amb els capitans va ser positiva

Ara
2 min

BarcelonaEl president del Madrid ha parlat en roda de premsa i ha afirmat que "davant la gravetat dels fets, cal deixar clar que és fals que els capitans vagin plantejar un ultimàtum a Mourinho o res de semblant. A la reunió, habitual amb els capitans durant aquestes dates, tot va anar bé. No és cert ni el contingut de les informacions ni les xifres que s'han parlat".

Segons Pérez, "a la reunió hi érem quatre persones i cap mitjà ha parlat amb aquestes quatre persones. És molt greu. Si un mitjà vol fer fora un tècnic, ho puc entendre, però no utilitzant mentides. No és ètic. Més enllà dels seus interessos, cal dir que tot plegat és fals. La unitat del Madrid és el que ens ha fet ser el club més gran del món, i només nosaltres decidim el futur".

Florentino ha deixat clar que només parlaria d'aquesta informació, i durant el torn de paraules no ha dit res sobre la manera de treballar de Mourinho. "La informació és falsa, és molt greu. No parlaré d'altres coses. Podeu parlar amb els quatre senyors de la reunió. No hi ha cap ultimàtum dels capitans al club. Són informacions que volen desestabilitzar el club. Aquests periodistes no han contrastat les fonts. No volien. Volien altres coses". Pérez tampoc ha parlat d'Iker Casillas.

Pérez ha afirmat amb un to dur que "entenc que forma part del joc que es diguin coses que no són certes, com si sopo amb Falcao o altres coses. Però si es creua una línia, jo donaré la cara per defensar el club. A la reunió només es va parlar de les primes dels jugadors". Sobre una informació similar de la cadena SER del darrer dilluns –tot i que la reunió va ser dimarts–, Pérez ha dit que "no tenia notícia d'aquesta informació. En cas contrari, ja hauria parlat llavors".

stats