Esports 03/04/2013

La Comissió Europea investiga el Reial Madrid per rebre ajudes il·legals de l'Ajuntament de Madrid

El diari britànic 'The Independent' revela que el club blanc hauria rebut de forma gratuïta per part del consistori uns terrenys per construir un complex hoteler i un centre lúdic

Ara
1 min
The Indenpendent publica que el Reial Madrid va rebre suposadament ajuda pública il·legal

BarcelonaEl Real Madrid hauria rebut ajudes estatals per part de l'Ajuntament de Madrid, segons apunta el diari 'The Independent'. El rotatiu britànic informa que la Comissió Europea està investigant el Madrid per aquest procés de tracte preferent del consistori al club blanc. Tot i que des de l'oficina de Competència de la comissió, dirigida per Joaquín Almunia, s'ha intentat retardar la investigació.

'The Independent' assenyala que l'any 2011 l'Ajuntament hauria regalat al Madrid uns terrenys destinats a una zona lúdica i un complex hoteler, per tal de sufragar el deute amb el club. En aquest cas, el Reial Madrid hauria incorregut en un delicte, ja que la reglamentació de la UEFA prohibeix que qualsevol club rebi ajudes públiques.

El club ha respost al diari britànic i ha negat les informacions. Sosté que mai ha estat beneficiari de "cap privilegi especial en activitats estatals", que sempre ha complert "l'actual legislació" i que ha gaudit del "mateix tracte que altres entitats".

stats