Esports 13/01/2018

El Reus cau a casa i ja fa cinc partits que no guanya (0-1)

El Lugo s'ha endut els punts gràcies a un gol de Cristian Herrera

Campins (Reus), en acció contra el Lugo

ReusEl Reus ja fa cinc partits que no guanya, després de caure a casa contra el Lugo per 0-1. Cristian Herrera ha aconseguit el gol del triomf visitant al minut 14 i ha fet patir un Reus que ha intentat, especialment a la segona part, empatar sense sort.

El Reus Deportiu ha començat molt incisiu trepitjant molt l'àrea del Lugo, però sense tenir ocasions clares per començar a desequilibrar el partit. El domini no s'ha traduït en avantatge i l'equip gallec ha marcat el gol poc després, quan Cristian Herrera, amb un esplèndid cop de cap, ha rematat un centre precís de Luis Ruiz.

Josete hauria pogut fer el 0-2 poc després, malgrat els atacs d'un Reus que tenia la pilota però que patia en defensa. Edgar Badia, a la segona part, ha evitat el 0-2 de Fede Vico, en un partit que s'ha embrutat amb constants interrupcions provocades per moltes faltes, amb l'expulsió fins i tot del tècnic local Aritz López Garai.