Esports 16/12/2012

Un gol de Lanzarote dóna els tres punts al Sabadell al camp del Racing de Santander (0-1)

Tercer triomf fora de casa dels homes de Lluís Carreras davant un equip on s'estrenava nou tècnic, José Aurelio Gay

El Sabadell ha guanyat al camp del Racing

BarcelonaEl Sabadell ha trencat una ratxa de tres jornades sense guanyar enduent-se els tres punts del Sardinero, on queda un Racing en problemes. A l'equip local debutava José Aurelio Gay com a tècnic després del comiat de Fabri, però el Racing ha topat amb un equip arlequinat molt ordenat que ha marcat ja als 7 minuts de joc després d'una assistència del mexicà Uli Dávila per Lanzarote. El barceloní no ha fallat marcant el 0-1. La resta del primer temps ha estat igualat, sense ocasions.

En un desangelat Sardinero, amb les grades pràcticament buides malgrat el canvi a la banqueta, el Sabadell ha saltat al terreny de joc amb la intenció de pescar en aigua tèrbola i ha portat la iniciativa tot i que la primera ocasió ha estat dels locals amb xut desviat de Jairo. El Sabadell però, ha aprofitar una pèrdua de pilota del Racing al centre del camp i amb una pilota en profunditat cap a Lanza d'Ulises Dávia, ha arribat el gol amb un xut ras i creuat.

Poc després, Moha ha buscat el segon amb un xut ben col·locat que ha aturat Mario. El Sabadell controlava, sense passar dificultats, a un Racing que no donava tres passades seguides.

La segona part ha començat amb una gran ocasió del Racing, en jugada personal de Jairo, que s'ha marxat de dos defenses per plantar-se sol davant Nauzet, però el seu xut l'ha aturat el porter canari. Tot just dos minuts més tard Bouazza ha desaprofitat una nova ocasió local. El Sabadell no ha trigat en fer-se amb el control del matx de nou i malgrat els canvis de Gay, gairebé arriba el segon gol en una ocasió de Dávila. Lanza també s'ha quedat a prop de fer el 0-2 quan el porter Mario era intentant rematar un corner.

0. - Racing: Mario; Rochela (Ferreiro, min 76), Yuste, Bocanegra, Baptista, Bouazza, Óscar Pérez (Luque, min 59), Gullón, Dorca, Jairo i Koné (Kaludjerovic, min 68).

1. - Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Paz, Ramírez, Víctor (Pablo Ruiz, min 69), Hidalgo (Gato, min 58), Ciércoles, Moha (Juvenal, min 58), Lanza, Dávila i Aníbal.

Gols: 0-1, min 8. Lanza.

Àrbitre: Pablo González Fuentes (comitè asturià). Va mostrar cartolines grogues a Bouazza, Bocanegra, Gullón i Jairo pel Racing ia Víctor i Héctor Simón (a la banqueta) pel Sabadell.

Incidències: Partit de la divuitena jornada de la Lliga Adelante, disputat al Sardinero davant 6.916 espectadors.