WATERPOLO
Esports 21/05/2016

Un Sabadell històric guanya la lliga de waterpolo contra un gran Mataró

Les vallesanes tanquen l'any del centenari amb la copa i la lliga europea al sarró

T.p.
El CN Sabadell, campió de lliga

SabadellEl CN Sabadell ha guanyat la seva 14a lliga de waterpolo femení en derrotar el La Sirena-CN Mataró per 11-9 a la piscina Carles Ibars. La sisena lliga consecutiva de les noies de Nani Guiu tanca un any del centenari del club sabadellenc gairebé rodó, doncs també s'ha guanyat l'Eurolliga. Ara, aquesta ha estat la temporada del pas endavant d'un CN Mataró magnífic. Les maresmenques van guanyar el seu primer títol, la Copa, precisament contra el Sabadell, després van aixecar la Copa Len europea i han plantat cara a la final. El primer partit es va resoldre als penals i el segon, ha vist com el Sabadell havia de lluitar doncs perdia al descans.

Benekou ha fet el primer gol de les maresmenques, en un gran inici de partit del La Sirena-CN Mataró. Ona Meseguer no ha tarda en fet el 0-2, i malgrat el primer gol de Maica Garcia (1-2), el CN Sabadell s'ha vist superar en un primer quart molt efectiu de les visitants Clara Gibson ha fet el 1-3 abans del final d'un quart on el Sabadell ha topat amb els pals tres cops.

Al segon quart el Sabadell ha començat a fet mal en atac, però el Mataró ha tornat cada cop. Olga Domènech ha fet el 2-3 i Meseguer, el 2-4. Al 3-4, de Maica Garcia, ha respost Gibson (4-5). La jove Marina Cordobés ha fet pujar al marcador el 3-4, però Gibson, imparable, ha fet el 4-6 amb que s'ha arribat al descans. Elizabeth Keeve ha aturat un penal a Jennifer Pareja, qui al descans no havia aconseguit marcar.

Al tercer quart, el CN Sabadell ha demostrar qui és el campió empatant amb dos gols ràpids d'Anni Espar i O'Donnell (6-6). I just en els darrers segons del quart, Pili Peña ha fet el gol que posava per primer cop el CN Sabadell per davant (7-6). Al darrer quart, O'Donnell ha obert forat amb el 8-6. Cordobés i Pareja han sentenciat amb el 10-6, malgrat que en els darrers minuts el Mataró ha caigut amb el cap alt amb els gols de Tarragó (2) i Meseguer (10-9). El CN Sabadell però, ha evitat l'ensurt amb un penal de Marina Cordobés.

El CN Sabadell i el La Sirena-CN Mataró es veuran les cares de nou a la Supercopa d'Europa de la propera temporada, ja que els dos clubs han guanyat dos títols: Lliga i Eurolliga el Sabadell, i Copa i Copa Len el Mataró.