L'Uruguai i l'Argentina empaten en el retorn de Suárez (0-0)

Paulinho i Coutinho marquen amb el Brasil contra l'Equador

Toni Padilla
Suárez i Cavani, amb Messi

BarcelonaL'Uruguai i l'Argentina han empatat sense gols (0-0) en el seu partit de classificació per al Mundial del 2018. En el primer partit oficial de Jorge Sampaoli com a seleccionador argentí, l'equip de Messi no ha pogut oferir la bona imatge dels primers amistosos, en un partit sense gaire joc on la defensa local s'ha imposat. Mascherano ha sigut suplent en un partit on Luis Suárez, que ha rebut l'alta hores abans, ha jugat 75 minuts, abans de marxar amb molèsties musculars. El davanter del Girona Stuani ha ocupat el seu lloc.

Paulinho ha marcat amb el Brasil

El Brasil, únic equip classificat a falta de tres jornades, lidera el seu grup després del seu partit contra l'Equador, partit on Paulinho ha sigut titular juntament amb Neymar i Alves. De fet, malgrat que ja està classificat, l'equip de Tite ha derrotat un Equador molt necessitat de punts gràcies a un gol de Paulinho i un altre de Coutinho, que ha entrat a la segona part. El jugador del Liverpool, pretès pel Barça, ha jugat el seu primer partit aquesta temporada.

Colòmbia ocupa la segona posició amb 25 punts després d'empatar al camp de Veneçuela, davant de l'Uruguai (24), Xile (23) i l'Argentina (23). Xile ha perdut amb el Paraguai a casa (0-3), resultat que encara permet als paraguaians, amb 21 punts, somiar a ser al Mundial. L'Equador també suma 21 punts. Els quatre primers s'hi classifiquen. El cinquè jugarà un 'play-off'.