PRIMERA DIVISIÓ
Esports 15/12/2012

Tito: "L'Atlètic de Madrid aniria líder en qualsevol altra lliga europea"

Vilanova ha lloat la feina del Cholo Simeone i ha demanat màxima concentració als seus homes

Ara
1 min
Tito Vilanova, durant la roda de premsa a la Ciutat Esportiva

BarcelonaTito Vilanova ha parlat en roda de premsa prèvia al partit contra l'Atlètic deixant clar que "el partit serà complicat. Ells s'han deixat punts en camps on es pot perdre. Vindran a guanyar". Segons l'entrenador català, "l'Atlètic de Madrid aniria líder en qualsevol altre lliga europea. Està fent un gran inici de curs". Vilanova ha afegit que "tothom destaca Falcao però el cert és que l'Atlètic té una base de jugadors amb molt de nivell". Segons el tècnic, "Messi i Falcao són diferents, però els uneix el gol".

Preguntat sobre el valor de la possible suplència de Villa, Vilanova ha afirmat que "no marcarà res. Al Barça tots els partits són importants. Faré l'equip que penso que serà millor per aquest partit". Villa ha monopolitzat part de la roda de premsa, amb Vilanova explicant que "quan es va fitxar Villa i Alexis es buscava profunditat. Però en David té més gol".

Sobre el rècord de gols de Messi, Vilanova ha deixat clar que "el Guinnes ho ha reconegut. Ell ha marcat 88 gols, qui vulgui que vingui i ho intenti". Sobre l'estil del rival, Vilanova ha deixat clar que "tots els estils són vàlids. Si fos tècnic a un altre equip potser jugaria diferent, en funció dels jugadors".

stats