Esports 16/04/2017

El Barça Lassa segueix molt per sota del València (76-59)

Oriola lidera el triomf d'un València que lluita per ser líder

Tyrese Rice, defensat per Guillem Vives

BarcelonaEl Barça Lassa ha patit una nova derrota, en aquest cas contra un València Bàsquet que retroba les bones sensacions (76-59). Amb aquest triomf, el València empata amb el Madrid, el líder, i guanya l''average' particular al Barça.

L'agressivitat defensiva i l'ímpetu de Mike Tobey ha posat en marxa un València que, encara que una mica espès en l'atac estàtic, ha aconseguit la iniciativa del joc davant un Barça Lassa molt desencertat en la circulació. Això sí, dos triples de Víctor Claver en el seu primer retorn com a rival a la Fonteta han minimitzat danys.

El València, però, ha mantingut la constància. La sortida de Diot i Sato els ha donat una nova empenta però la falta de confiança en el tir no ha trencat el partit (25-20, min 15). Inesperadament ha estat Diagne qui ha salvat el Barça, amb agressivitat i una esmaixada que ha esmicolat la cistella, que ha estat substituïda després d'una aturada de cinc minuts. L'aturada no ha alterat la dinàmica i al València s'ha anat escapant (35-29, min 20).

El Barça ha intentat defensar més bé al tercer quart. Un parell d'accions de Rice semblaven anunciar una reacció, però no ha estat així (51-43, mim 30). El València, de la mà d'Oriola, s'ha anat escapant (59-48, min 34). L'interior català ha convertit el duel en un un contra un amb Tomic i ha guanyat, liderant un triomf còmode dels locals.