PRIMERA DIVISIÓ
Esports 09/02/2013

El València buscarà contra el Celta el seu quart triomf consecutiu en Lliga com a visitant

Els de Valverde juguen aquesta tarda (18h, Canal+Liga/Gol T) a Balaidos contra un Celta que necessita urgentment la victòria per sortir de la zona de descens

Ara
1 min
El València aconsegueix el primer triomf de la temporada

BarcelonaEl València juga aquesta tarda (18h, Canal+Lliga/Gol T) contra el Celta amb l'objectiu de sumar el seu quart triomf consecutiu com a visitant en Lliga. D'ençà de l'arribada d'Ernesto Valverde, els 'txes' han guanyat els tres partits que han jugat lluny de Mestalla i ja ocupen la sisena posició, a només 2 punts del quart classificat, el Màlaga. Tot i que el proper dimarts els valencians reben al París Saint Germain en l'anada dels vuitens de final de la Copa d'Europa, des del club s'ha insistit en què l'equip està plenament centrat en el partit contra el Celta, ja que acabar quarts en Lliga és el seu principal objectiu.

Per al partit a Balaidos, Valverde recupera al lesionat Dani Parejo i a l'argelià Feghouli, que s'ha perdut l'últim mes de competició ja que estava jugant la Copa d'Àfrica. A més, destaca la inclusió del davanter paraguaià Valdez que, tot i no haver participat en cap entrenament durant la setmana, viatjarà directament a Vigo, després d'haver jugat amb la seva selecció. Guardado, Piatti, Jonathan Viera i el lesionat Mathieu, han sigut els descartats de Valverde per aquest enfrontament.

El Celta de Vigo, per la seva part, ocupa la 18è posició i està obligat a guanyar si no vol començar a complicar-se la permanència. La derrota contra l'Osasuna l'anterior jornada ha provocat que, per primera vegada des de la seva arribada a Balaidos, el tècnic Paco Herrera comenci a estar qüestionat per un sector de l'afició. Tot i això, el club ha volgut deixar clar aquesta setmana que confia plenament en l'extremeny. Per al partit d'aquesta tarda, Herrera perd per sanció al lateral esquerre Roberto Lago, però recupera al danès Krohn-Dehli i a l'argentí Augusto Fernández.

stats