Esports 01/05/2016

El Vila-real saqueja Mestalla i jugarà la pròxima Champions League (0-2)

Adrián, celebrant el seu gol a Mestalla

BarcelonaEl Vila-real gairebé ha certificat la seva presència a la pròxima edició de la Lliga de Campions després d'imposar-se per 0-2 a Mestalla a un València perdut al mig de la classificació.

Malgrat el cansament acumulat pel partit de semifinals d'Europa League contra el Liverpool, els groguets han guanyat gràcies a dos gols en els primers minuts. Samu García ha fet el 0-1 i Adrián López ha marcat el seu segon gol en cinc dies als 33 minuts de joc.

A la segona part, el València ha buscat el gol sense fortuna, i ha patit amb les contres d'un Vila-real que sobrepassa en sis punts l'Athletic, el cinquè, quan falten dues jornades. L'equip de Marcelino, doncs, jugarà la fase prèvia de la Champions aquest estiu.