Esports 24/01/2012

Mourinho "té vocació de Schettino", segons 'As'

El director del diari madrileny, Alfredo Relaño, culpa el tècnic portuguès d'"ensorrar" el que està aconseguit el club aquesta temporada. Afegeix que l'entrenador blanc "pensa saltar del Madrid tal com va fer el capità del 'Concordia'"

Ara
1 min

BarcelonaEl director del diari esportiu As i inventor del villarato, el periodista Alfredo Relaño, carrega contra l'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, en un article d'opinió publicat aquest dimarts.

Relaño destaca que el Reial Madrid és líder a la Lliga, que està classificat per als vuitens de final de la Lliga de Campions i que encara té opcions d'arribar a les semifinals de la Copa del Rei, tot i l'1-2 en el partit d'anada contra el Barça.

El periodista afirma que "tot això s'ensorra perquè l'ego de Mourinho pateix perquè ni l'afició ni els jugadors estan satisfets de sortir acovardits contra el Barça". Mourinho pensa saltar del Madrid tal com va fer Schettino del 'Costa Condordia'", en referència al capità del vaixell accidentat.

Relaño recorda que l'any passat el tècnic portuguès ja va amenaçar de marxar "per fer-se l'interessant" i per aconseguir que el club blanc "fes fora Jorge Valdano", el director tècnic.

El director de l'As acaba l'article dient que la solució, l'any passat, va ser acomiadar Valdano, i que ara caldria fer fora els jugadors Iker Casillas, Sergio Ramos "i a aquests milers de socis que el xiulen cada cop que els Ultras Sur criden càntics de suport cap a l'entrenador".

Relaño no creu que aquesta sigui l'opció que hagi de prendre el club blanc, i finalitza afirmanet que "caldria que Mourinho marxés" i que "si s'emporta els Ultras, millor".

stats