Futbol Català
Esports 21/12/2011

El Badalona convoca una assemblea extraordinària per decidir el futur del recinte del seu estadi

Els socis amb dret a vot podrien aprovar la requalificació dels terrenys

àngel Garreta
1 min
Un partit al camp del Centenari

BadalonaLa junta directiva del Badalona ha convocat els seus socis a una assemblea general extraordinària amb el motiu central de la decisió de requalificació dels terrenys de l'avinguda de Navarra, carrer on es troba l'estadi del club, el Camp del Centenari. Per poder iniciar les obres del nou camp que l'Ajuntament, després d'anys de lluita, ha decidit concedir a l'entitat, cal cobrir econòmicament aquesta inversió amb la venda de l'actual terreny i per això l'entitat necessita l'aprovació social.

Els socis estan convocats demà dijous dia 22 a les 19.00 h al museu de Badalona (plaça de l'Assemblea de Catalunya, 1) amb un ordre del dia que inclou un informe del president, l'aprovació i adjudicació del concurs públic del polígon de l'avinguda de Navarra, l'aprovació, si és necessari, de les alternatives oportunes i el tradicional darrer punt de precs i preguntes. Un notari donarà fe d'una assemblea que pot posar la primera pedra del futur de l'entitat en un nou estadi més adient a la seva categoria.

Tot i el més que previsible vot afirmatiu dels socis a la proposta de la directiva, l'assemblea no dóna garanties per ella mateixa de l'inici de les obres del nou camp. Segons el nou alcalde de la ciutat, Xavier Garcia-Albiol, la construcció tindrà lloc durant l'actual mandat. L'acord està en un punt més calent que altres anys, on el projecte sembla més un somni que una realitat. No obstant, l'entitat escapulada busca un acord per escrit i un full de ruta per començar a pensar de veritat en l'estadi.

stats