Atletisme
Esports 15/07/2011

El Míting Internacional d'Atletisme arriba a Barcelona amb el mundial a l'horitzó

El proper 22 de juliol se celebrarà el 17è Míting Internacional Ciutat de Barcelona, última gran ocasió perquè els atletes preparin el mundial de Daegu de finals d'agost

Redacció
1 min
Vista aèrea de l'estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc.

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El Míting Internacional d'Atletisme Ciutat de Barcelona ja és un clàssic de l'estiu a la capital catalana. Aquest divendres s'ha presentat la seva 17a edició, que se celebrarà el proper dia 22 íntegrament a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. A la cita hi participaran tant atletes populars –que comptaran amb un programa específic– com d'elit.

Aquests darrers aprofitaran per aconseguir els registres mínims de cara al mundial d'atletisme que es disputarà a la ciutat sud-coreana de Daegu entre el 27 d'agost i el 4 de setembre.

També està previst que hi participin a l'esdeveniment figures de renom del món de l'atletisme com Dayron Robles, rècord mundial de 110 metres tanques, i els espanyols Arturo Casado, campió d’Europa a Barcelona 2010 en la distància de 1500 metres; Manuel Olmedo, tercer classificat en la mateixa categoria i campionat, i Natàlia Rodríguez, medalla de plata a Barcelona 2010, també en la prova dels 1500.

Els organitzadors de la prova, que vol ser accessible a tot el gran públic, només cobraran una entrada de cinc euros per seure a la tribuna davant de la meta i permetran adquirir entrades de franc per a la resta de graderies de l'estadi. Es poden adquirir a través del Tele-entrada o també el mateix dia 22 a les portes de l'Estadi a partir de les 16:00h.

stats