SEGONA DIVISIÓ
Esports 31/03/2013

Un Barça B inofensiu cau derrotat al camp del Recreativo (2-0)

Chuli i Berrocal han aprofitat badades defensives del filial per deixar els tres punts al Nuevo Colombino

Efe
2 min

HuelvaEl Recreativo de Huelva s'ha retrobat amb el triomf després de cinc partits sense perdre en doblegar per 2-0 el Barcelona B, que allarga la seva ratxa sense guanyar com a visitant. Sense Deulofeu, el filial no ha ofert una bona versió.

A l'inici, l'equip d'Eusebio s'ha fet ràpidament amb el control de la pilota i ja en el primer minut Rafinha ha xutat contra el travesser en rematar de cap una centrada col·locat des de la dreta per Kiko Femenía. A aquesta ocasió han seguit més arribades clares blaugranes davant un Recreativo que ha canviat el guió del partit amb el gran gol de Manuel Jesús Vázquez "Chuli". Carles Planas no ha tret un centre de Ruymán sense molt perill i "Chuli" amb gran velocitat ha controlat, ha retallat amb la dreta i amb l'esquerra ha marcat el seu quinzè gol aquesta temporada.

Després del gol, l'equip local li ha discutit una mica més la possessió al Barça B i ha disposat d'una nova ocasió amb un centre de dreta a esquerra de Cifu que va rematat fora, per centímetres, Arana. El filial barcelonista no ha canviat el seu guió i s'ha plantat diverses vegades als voltants de Cabrero, però només Ilie, des de la frontal de l'àrea, ha portat perill.

A la segona meitat, el Barcelona B ha començat atacant. Per guanyar presència en atac Eusebio Sacristán ha donat entrada al davanter Dongou, però el Recreativo ha colpejat a la contra amb el 2-0 de Berrocal. Amb aquest marcador, l'equip local ha gaudit de més ocasions ja que el Bará B jugava amb tres defenses buscant un gol que no ha arribat.

Fitxa tècnica:

2 - Recreativo: Cabrero, Cifu, Zamora, Morcillo, Ruymán, Dimas, Montoro (Puigdollers, m. 84), Jonathan Valle, Chuli (Alexander, m. 79), Arana (Matamala, m.63) i Berrocal.

0 - Barcelona B: Masip, Balliu, Lombán, Muniesa, Planas (Joan Román, m. 73); Ilie (Espinosa, m. 73), Sergi Roberto, Rafinha, Luis Alberto, Araujo (Dongou, m. 53) i Kiko Femenía.

Gols: 1-0, m. 10: Chuli, 2-0, m. 64: Berrocal.

Àrbitre: Piñeiro Cresp (Comitè Càntabre). Va amonestar Berrocal en els locals, Lombán, Balliu en els visitants. A més va veure groga Patric, que estava a la banqueta.

stats