BARÇA
Esports 03/07/2014

Benedito: "Puc afirmar que qui està darrera de la reforma del Camp Nou és Qatar"

Qui fou candidat diu que aquesta directiva ha perdut tota la seva legitimitat

Ara
1 min

BarcelonaAgustí Benedito ha ofert una roda de premsa per valorar l'actualitat del Barça. Qui fou candidat a la presidència ha dit que "si arribo a ser president el primer que faré és trencar el contracte amb Qatar. Qatar és qui està darrera de la remodelació del Camp Nou". Benedito ha afegit que "puc afirmar que qui està darrera de la reforma del Camp Nou és Qatar. No ho podem permetre", comentant que "la directiva no pot donar les xifres de contractes o fitxatges ja que no tenen el dret de fer-ho. Són una delegació".

La relació del Barça amb Qatar ha estat un dels puntals de la seva roda de premsa, en afirmar que "aquesta junta va prometre un canvi de tendència i en 5 mesos no ha existit. Podem perdre la marca per temes com Qatar", una relació de la que "ens podem penedir".

Durant l'acte, fet al col·legi de periodistes de Barcelona, Benedito ha dit que "el nivell de compliment del programa electoral de la directiva és inacceptable i ja porten quatre anys igual". Benedito, que ha insistit en el fet que el president Josep Maria Bartomeu no té legitimitat per dirigir el club, ha afirmat que pagar "80 milions d'euros per Luis Suárez no és una prioritat" i que "el primer adjectiu que defineix el Barça és la seva catalanitat"

stats