Esports 20/02/2011

El Barça Borges visita la pista del Rhein-Neckar Löwen, equip amb el que va perdre al Palau

L'objectiu de ser primers de grup passa per vèncer avui (15:30h, Esport 3) al Rhein-Neckar i esperar que el Kiel perdi dos dels tres partits que li queden

Redacció
1 min
Sorhaindo i Entreríos defensen un rival del KIel

BarcelonaTorna la Champions d'handbol i amb ella el Barça Borges. Els homes de Xavi Pascual visiten una pista molt complicada, la del Rhein-Neckar Löwen, amb l'objectiu de superar els alemanys en la segona plaça del grup i, si es pot en les tres jornades que resten, aconseguir el primer lloc de la taula i així tenir un millor creuament en la següent fase.

Per poder-ho aconseguir, el Barça podrà comptar, després d'estar diversos de baixa per una lesió a l'esquena, amb Víctor Tomàs, tot i que no està al 100%. Per altra banda, Sjostrand i Juanín García, tot i tenir molèsties, sí que estan per jugar i disputar minuts de qualitat si Pascual així ho decideix.

En declaracions al lloc web del club, Jesper Noddesbo ha assegurat que és una pista complicada per la pressió del públic. “És un partit molt difícil per a nosaltres, en un pavelló que estarà ple de gent animant el seu equip. Ho intentarem fer el millor possible per guanyar”. A més, creu que "la defensa i els contraatacs seran clau".

stats