FUTBOL FEMENÍ
Esports 20/05/2019

El Barça es reforça amb la noruega Carolina Hansen, provinent del Wolfsburg

L'equip de Lluís Cortés s'ha endut una jugadora amb ofertes del Lió i el PSG

T.p.
1 min
El Barça es reforça amb la noruega Carolina Hansen, provinent del Wolfsburg

BarcelonaLa noruega Caroline Graham Hansen és el primer fitxatge del Barça de cara a la pròxima temporada, tal com ja va avançar l'ARA. L’extrem noruega, de 24 anys i procedent del Wolfsburg, ha signat aquest dilluns al matí el contracte per a les dues pròximes temporades, fins al 30 de juny del 2021. A l’acte, a les oficines del Camp Nou, hi ha assistit la directiva responsable de la secció, Maria Teixidor, i el mànager esportiu, Markel Zubizarreta.

Després d'arribar per primer cop en la seva història a la final de la Champions, el Barça vol recuperar la pròxima temporada la Lliga, amb cops com el fitxatge de Hansen i la incorporació de Jennifer Hermoso. La màxima golejadora de la Lliga Iberdrola deixarà l'Atlètic de Madrid per tornar a vestir-se de blaugrana.

En les cinc temporades que ha estat a Alemanya, Caroline Graham Hansen ha sigut la millor assistent de la Bundesliga i ha guanyat tres Lligues, cinc Copes i ha arribat a dues finals de la Champions League (2016 i 2018). Després del fugaç pas per Barcelona, la jugadora d’Oslo s’ha reincorporat a la seva selecció per continuar preparant el Mundial de França.

“És un gran club que ha fet molt bon treball en els últims anys. Volia venir i unir-m’hi, ha sigut una decisió senzilla. Vull contribuir que el Barcelona s’estableixi a l’elit dels equips europeus. Ho donaré tot per aconseguir-ho i obtenir títols”, ha dit Hansen, que tenia ofertes de l'Olympique de Lió, el PSG, el City i el Bayern Munic.

stats