HANDBOL
Esports 19/12/2015

El Barça Lassa noqueja el Cangas a la Copa Asobal (34-21)

L'equip de Xavi Pascual fa bons els pronòstics i aspira a revalidar el títol de campió aquest diumenge

M. M.
2 min
Wael Jallouz / EFE

BarcelonaEl Barça Lassa d'handbol segueix sense tenir rival a les competicions domèstiques. L'equip que entrena Xavi Pascual ha fet bons els pronòstics i s'ha classificat per a la final de la Copa Asobal després de derrotar el Frigoríficos Morrazo per un contundent 34 a 21. Els blaugranes es jugaran el títol (diumenge, 16.45 h, C+ Deportes) contra el Naturhouse la Rioja, que s'ha desfet de l'Ademar de Lleó (30-32).

Com era previsible, els blaugranes no han tingut gaire dificultats per aconseguir la victòria. La superioritat tècnica i física dels jugadors s'ha imposat des del principi, amb un parcial de 7-2 en els primers deu minuts que eren tota una declaració d'intencions. L'únic rival del Barça Lassa en competicions espanyoles, a dia d'avui, és ell mateix. Si està concentrat i al 100%, el marge d'error es escàs.

Després d'aquest inici fulgurant, el Cangas ha pogut parar el cop i igualar una mica la semifinal, i ha arribat al descans amb un 19-10. A la represa s'ha vist més igualtat, perquè Pascual ha fet algunes rotacions i ha donat descans als principals jugadors. Fins que les cames del Cangas han dit prou, i el Barça Lassa ha tornat a ampliar la diferència a l'electrònic fins al resultat definitiu.

L'equip de Xavi Pascual espera tancar el 2015 amb el primer trofeu del KO de la temporada, que seria el tercer al Palacio Municipal de los Deportes (2001, 2011 i 2014) i l’onzè en la seva història. A més, és la primera oportunitat de tornar a aixecar un títol després de l'ensopegada al Mundial de Clubs de Doha.

stats