HANDBOL
Esports 11/09/2012

El Barça Intersport debuta a la lliga Asobal derrotant l'Helvetia Anaitasuna (26-19)

Víctor Tomàs ha estat el màxim golejador del partit amb 8 gols i Sterbik ha brillat sota els pals

Saric i Sterbik, els porters del Barça Intersport

BarcelonaDesprés de guanyar la Supercopa, el Barça Intersport ha debutat a la lliga Asobal derrotant l'Anaitasuna. Els locals han patit un ensurt inicial on perdien per sis gols, però han aixecat el cap amb un parcial de 8-0 clau.

Victor Tomàs, nou capità blaugrana, ha marcat vuit gols i Arpad Sterbik ha debutat davant la seva nova afició amb una gran actuació malgrat el parcial de 4-10 dels visitants als 13 minuts. Al minut 27 però, el resultat ja era de 12-10 ja que els navarresos han passat 14 minuts sense superar Sterbik.

A l'inici de la segona part s'ha produït un intercanvi de cops(17-16, min 40), amb el capità Víctor Tomàs liderant l'ofensiva blaugrana amb 8 gols. El Barça Intersport obriria escletxa poc a poc, novament per mitjà d'una defensa impenetrable que ha decidit el partit.