HANDBOL
Esports 07/09/2015

El Barça Lassa supera un Al-Ahly dur per arribar a les semifinals del Super Globe (20-16)

L'equip de Xavi Pascual jugarà les semifinals amb el Fusche Berlín alemany

Jallouz, durant el partit contra l'Al Ahly / STEPHANE PILLAUD / IHF

BarcelonaEl Barça Lassa s'ha imposat per 20-16 a l'Al-Ahly egipci en els quarts de final del Super Globe (Mundial de clubs) que avui s'ha iniciat a Doha, en un duel caracteritzat per la duresa de la defensa egípcia i la gran actuació dels porters dels dos equips, Mohammad Aly i Daniel Saric.

El partit ha estat molt igualat en els primers 15 minuts (5-5) gràcies a la bona actuació del porter egipci Mohamed Aly, que ha neutralitzat l'ofensiva de l'equip català, igual que la bona defensa en 6-0 i 4-2 plantejada pel tècnic Tarek Elsayed. Un temps mort de l'entrenador barcelonista, Xavi Pascual, la rotació dels seus sis jugadors de camp i la gran actuació de Daniel Saric (set parades gairebé consecutives) han deixat en blanc durant gairebé 10 minuts l'Al-Ahly.

L'entrada de Syprzak, Jícha, Gurbindo, Ariño, Sarmiento i Lazarov ha estat un factor decisiu per fer esgotar un rival amb menys rotació i que depèn massa dels seus internacionals Mamdouh Abouebaid i Mohamed Ramadan. Després del 12-8 del descans, el conjunt de Tarek Elsayed s'ha acostat en el marcador (15-13, min. 42), però els de Xavi Pascual, amb Saric en la seva línia d'encert, s'han mantingut (19-15, min. 51) davant la duresa de la defensa rival, especialment per part d'Igrahim Elmasry i Omar Elwakil.

El Barcelona s'enfrontarà aquest dimarts (17.00 h) en semifinals al Fusche Berlín alemany, que ha superat el National de Tunísia, campió d'Àfrica, per 27-24.

20 - Barcelona (12+8): Saric; Víctor Tomás (2), Kopljar (1), Raúl Entrerríos (2), Noddesbo (-), Jallouz (5), Sigurdsson (3) –set inicial–, Jicha (2),Viran Morros (-), Lazarov (2 p.) Syprzak (1), Gurbindo (-), Sarmiento (1), Ariño (1) i Gonzalo Pérez de Vargas (p. s.).

16 - Al-Ahly SC (8+8): Aly; Amer (1), Abouebaid (4), Ramadán (5, 1 p.), Elmasry (-), Ali Zein (1), Osman (2, 1 p.) –set inicial–, Eldessouky (-), ElWakil (), Rezk (1), Bechir (-), Abouelata (2) i Ismail (p. s.)

Marcador cada cinc minuts: 3-1, 3-3, 5-5, 8-5, 11-6, 12-8 (descans); 15-10, 15-12, 17-14, 18-14, 19-15 i 20-16 (final).