BÀSQUET - LLIGA ENDESA
Esports 07/01/2017

El Barça Lassa es desprèn de Jonathan Holmes

El conjunt blaugrana rep aquest diumenge (12.30 h) el Rio Natura Monbus Obradoiro

à.g.
1 min
El Barça va anunciar ahir que no renova Jonathan Holmes.

BarcelonaDesanimat després de la derrota a Bamberg i des d’ahir sense Jonathan Holmes, el Barça Lassa rep aquest diumenge (12.30 hores, Movistar Deportes 2) el Rio Natura Monbus Obradoiro al Palau Blaugrana. El rival gallec acumula les mateixes victòries (quatre) que el Movistar Estudiantes i el Divina Seguros Joventut a la part baixa de la classificació.

“El Barça Lassa té un gran potencial i és un equip de màxim nivell europeu. Tot i això, espero que siguem capaços de competir com vam fer a Madrid”, assegura Moncho Fernández. El tècnic del Rio Natura Monbus Obradoiro veu moltes diferències entre Xavi Pascual i Georgios Bartzokas. “Són entrenadors molt diferents. Ara tenen menys situacions tàctiques. Des d’una filosofia tàctica més senzilla intenten jugar d’una altra manera. Defensivament també han reduït el bagatge tàctic”, resumeix.

Xavi Rey s’estrena a Manresa

L’ICL Manresa, per la seva banda, rep l’Iberostar Tenerife al Nou Congost (19 hores, Movistar Deportes 1). Ibon Navarro, que encara té la baixa de Patrik Auda, podrà fer debutar Xavi Rey contra un rival amb exjugadors del club del Bages com Rodrigo San Miguel, Davin White i Marius Grigonis. “Ens enfrontem segurament al millor equip de la lliga, el que treu més bon rendiment de la seva plantilla”, avisa l’entrenador del conjunt català.

stats