BARÇA

Una prima de fitxatge de 100 milions perquè Messi no renovi amb el Barça

Segons 'El Mundo', un club li ha ofert a l'argentí aquesta quantitat perquè marxi del Camp Nou el 2018 amb la carta de llibertat

Leo Messi hauria rebut una oferta de 100 milions d'euros perquè no renovi amb el Barça, segons publica aquest dilluns 'El Mundo'. Es tractaria d' una prima de fitxatge, un recurs habitual en el món del futbol, perquè l'argentí acabi el seu contracte amb el Barça el 30 de juny del 2018 i pugui fitxar per aquest club –que no s'ha desvelat– amb la carta de llibertat. Amb aquest moviment, el cost de Messi és gairebé una tercera part del que seria si un club el volgués fitxar pagant la clàusula de rescissió. Ara mateix, Messi té un preu de 250 milions, més IVA, que hauria d'abonar qualsevol entitat que volgués gaudir dels seus serveis.

Al Camp Nou segueixen assegurant que l'argentí renovarà i que començaran les converses aquest pròxim mes de desembre, un cop formalitzades les renovacions de Luis Suárez i Marc-André Ter Stegen. Al Barça són conscients que hauran de fer una oferta a l'alça a Messi, superant el que cobra actualment, des que va estampar la seva signatura el març del 2014: l'argentí percep  39,4 milions bruts de salari fix , als quals s’han de sumar gairebé 13 milions més en variables.