SEGONA DIVISIÓ
Esports 10/10/2017

El Barça B busca la regularitat al camp d'un Numància ferit

Gerard encara no pot disposar de Palència, Ruiz de Galarreta, Mújica i José Antonio Martínez

Efe
1 min
Cucurella i Aleña (Barça B)

BarcelonaEl Barça B visita el camp del Numància aquest dimecres (20.00 h). Irregular a casa, on suma dues derrotes, un empat i una única victòria en quatre partits, el filial blaugrana vol retrobar-se amb el triomf i allargar la seva bona ratxa com a visitant davant el Numància.

Lluny del Miniestadi, l'equip blaugrana encara no coneix la derrota, amb un balanç de 2 empats i un triomf, i confia a sumar els tres punts després de quatre jornades sense guanyar. Viatja a Sòria el conjunt blaugrana amb les baixes per lesió del lateral Sergi Palència, el central José Antonio Martínez, el migcampista Iñaki Ruiz de Galarreta i el davanter Rafa Mújica. La principal novetat és l'entrada a la convocatòria del davanter David Concha, recuperat de les molèsties físiques que arrossegava.

Dos dels jugadors indiscutibles que demà, si no hi ha un canvi d'última hora, seran sobre la gespa de Los Pajaritos són Jose Arnáiz i Carles Aleñá, les dues estrelles del conjunt blaugrana. El Numància, per la seva part, va perdre el liderat aquesta última jornada en ser golejat al camp del Saragossa (3-0).

stats